Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ εντός Θεσσαλονίκης

Πολιτική αποστολών

Πολιτική αποστολών

Πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας παίρνουμε τηλέφωνο στον παραλήπτη για να συνεννοηθούμε για την ώρα παράδοσης και να διασταυρώσουμε ότι είναι σωστή η διεύθυνση . Εαν δεν επιθυμείτε να τηλεφωνούμε στον παραλήπτη για να μην σας χαλάσει η έκπληξη δηλώστε το στην φόρμα της παραγγελίας σας στις ειδικές σημειώσεις. Στην περίπτωση αυτή η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με δικιά σας ευθύνη και εάν δεν βρεθεί ο παραλήπτης το προϊόν που επιλέξατε γυρίζει στο ανθοπωλείο μας και εάν επιθυμείτε εκ νέου αποστολή θα επιβαρυνθείται εν νέου τα μεταφορικά.Επίσης εάν απουσιάζει ο παραλήπτης το διάστημα παράδοσης που σημειώσατε και δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο άτομο να παραλάβει την παραραγγελία τότε επιστρέφει πίσω στην έδρα μας  και σε αυτή την περίπτωση για νέα αποστολή θα επιβαρυνθείτε εκ νέου τα μεταφορικά.

Αυθημερόν παραδόσεις γίνονται για παραγγελίες που εκτελούνται μέχρι τις 20:00. Μετά τις 20:00 οι παραγγελίες εκτελούνται την επόμενη μέρα και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων λόγω της μη αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας. Ακόμη οι ώρες παράδοσης για την εκτέλεση της παραγγελίας σας  είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές. Σε μεγάλες γιορτές καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Για παραδόσεις εκτός θεσσαλονίκης τα εμπορεύματα διακινούνται με ευθύνη του αγοραστή και η εταιρεία μας δεν αποζημιώνει τον πελάτη. 

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ εντός Θεσσαλονίκης

Search
Αποστολη σε Εξωτερικο
  • Για τις παραγγελίες του εξωτερικού το κόστος εξαρτάται από την χώρα.
  • Επικοινωνήστε με το κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες.